myljungberg

Alla inlägg den 20 juni 2010

Av My Ljungberg - 20 juni 2010 12:34

Ellen Håkansson även kallat min bästa vän, bruden som skrev de mest tokiga grejer igår men allt ihop sant, ett liv utan alla våra fruktansvärt knäppa ideé hade inte jag viljat leva så som att man inte ska säga mm utan man ska säga ll för att inte diskrimenera som andra små bokstäverna som andvänds allt för sällan.


 Livet utan att kunna sitta en hel busstur och diskutera varför man inte döper sina husdjur till Omar eller Mohammed eller varför inte köra tetris på rådhustorget en kall vinter natt??


Eller varför inte lösa problemet med om din bror skulle bli för lång så han slår i taket, då gör man lite spår i taket så är allt löst!


På något sett har vi alltid hängt ihop men på senare år blivit bättre och bättre vänner och jag vet att hos dig och din familj är jag alltid välkommen på en trevlig middag och detsamma för din del.


Att vänner alltid håller ihop i vått och tort vet vi, för fiskar är vänner inte mat även om man skulle vilja käka en bit på dig och spara i munnen och stoppa med i bakfickan och ha dig där föralltid, men som vi sagt många gånger så är det du som kommer vara min best man på bröllopet även om det inte ska vara så så gör vi det ändå.


Du ska hålla min fena tills vi dör forever and ever, ståltupp is thaaa shit!




Presentation


Hej, jag heter My och är 18 år och bor i Jönköping. Jag går sista året på gymnasiet och pluggar till frisör. På min fritid spelar jag teater sjunger och är med vänner och familj och min pojk. Här kommer ni få lästa om smink,hår,insperation och mitt

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards